Category: Bota

Vaksinim I Detyrueshem | Lexotani
BotaLajme

Bota : Franca do te bëjë të detyrueshme vaksinimin e punonjësve të kujdesit shëndetësor

Objektivi i qeverisë për të vaksinuar “të paktën 80%” të punonjësve të kujdesit shëndetësor deri në shtator nuk u arrit, pasi aktualisht “vetëm 55% e profesionistëve” që punojnë në shtëpitë e kujdesit për të moshuarit dhe njësitë e kujdesit afatgjatë ” kanë marrë të paktën një dozë ”, tha Ministri i Shëndetësisë Olivier Véran.