Category: Biznes

Problematikat kryesore të biznesit, janë një sfidë e cila ka zgjidhje.

Ka shumë probleme me të cilat pronarët e bizneseve përballen në menaxhimin e biznesit të tyre. Sipërmarrësit duhet të jenë të përgatitur për të zgjidhur pengesat që hasin gjatë rrugës. Gjithsesi, të krijosh një biznes nuk është e lehtë. Sipërmarrësit e rinj zakonisht nuk janë të përgatitur për problemet që i presin. Gjëja e parë […]

Gjermania bën eksperiment shkencor rreth “rrogës bazë universale“ prej 1,200 euro. Do ti jepen 122 personave çdo muaj për 3 vjet.

122 njerëz, të tërhequr rastësisht nga rreth dy milion vullnetarë, do të përfitojnë në Gjermani nga ky eksperiment që synon promovimin e të ardhurave bazë. Ata do të marrin 1,200 euro ne muaj per 3 vjet rrjesht. Pagesat financohen nga donacione nga 181,000 kontribues dhe projekti, i prezantuar të Martën, do të vlerësohet shkencërisht në një studim afatgjatë.

Back To Top