Category: Mundësi Aplikimi

CALL FOR PAPERS: SPACE DIPLOMACY

Një hap i madh është duke u zhvilluar në hapësirën e jashtme si një fushë e aktivitetit njerëzor. Me rritjen e shpejtë të ekonomisë globale të hapësirës, ​​ashtu është rritur edhe sasia e aktorëve; nga agjencitë hapësinore te kompanitë private deri te bizneset fillestare. Këto zhvillime kanë përfshirë bashkëpunimin intensiv ndërkombëtar dhe ndërkombëtar, si në […]

Mundësi Aplikimi – Programi Virtual i Hulumtimit 2020.

Programi i Hulumtimit Veror YCR është një mundësi e shkëlqyer për të mësuar dhe për tu rritur në një nivel personal. Jo vetëm që ofron një shans për të zhvilluar dhe diversifikuar aftësitë, duke u përfshirë në një përvojë hulumtuese që provokon mendimin, por gjithashtu jep një mundësi për të eksploruar praktikisht botën dhe për […]

Mundësi Aplikimi – Sfida COVID-19. Financim Projektesh deri në 25.000€.

Përshkrimi i Sfidës. Qendra e programit të zhvillimit teknologjik e Kombeve të Bashkuara, për inovacion dhe zhvillim të qëndrueshëm i bën thirrje komunitetit global të mbështesë vendet në zhvillim përmes ndarjes dhe transferimit të teknologjisë me burim të hapur (open-source). Kjo sfidë ka tre veprime prioritare: – Dizejnimi i mjeteve dhe burimeve të përsëritshme, me […]

Mundësi Aplikimi – Merr një Çertifikatë Profesionale nga Google (Online).

Nga Ardit Kuqa – CEO i LexoTani Kjo çertifikatë 5-course, e zhvilluar nga Google, përfshin kurrikula inovative të krijuara për t’ju përgatitur për një rol të nivelit të hyrjes në mbështetjen e IT.Një punë në IT mund të nënkuptojë një punë në tavolinë të shërbimit ndaj personit ose në distancë në një biznes të vogël […]

Mundësi Aplikimi – Summer School në Bukuresht, Rumani.

Data e Aplikimit (Deadline): 06 Qershor Summer School i Bukureshtit është i hapur për studentë nga të gjitha nivelet (bachelor, master dhe PhD), nga Evropa dhe nga e gjithë bota. Për të marrë pjesë, ju duhet të zgjidhni midis tre kategorive tona të aplikimeve: -Bursë falas, -Pagesë të pjesshme-Pagesë totale. Për të parën, duhet të […]

Back To Top