Category: Fizioterapi

Fizioterapi – Cila është mënyra e duhur e të qëndruarit korrekt në këmbë, ulur, dhe shtrirë?

Nga Fjoralb Pashollari – Fizioterapist Në jetën e përditshme shpeshherë jemi të detyruar të qëndrojmë për një kohë relativisht të gjatë pa lëvizur. Sidomos në periudhën e Covid-19 me të cilin po përballemi sot por gjithashtu edhe kur punojë për orë të gjata në zyrë, kur shohim TV, kur biem për të fjetur etj…Këto situata […]

Back To Top