Çfarë janë implantet dentare dhe për çfarë shërbejnë ato?

Kohët e fundit, implantet dentare (dhëmbët me mbjellje) janë bërë shumë të përhapura dhe përdoren për qëllimi të ndryshme; qofshin ato shëndetësore apo thjesht estetike. Çfarë janë implantet dentare?Implantet janë një teknikë dentare që lejon zëvëndësimin e një dhëmbi natyral me një artificial. Ata janë të përbërë nga një vidë e veçantë e bërë nga […]

Mundësi Aplikimi – Merr një Çertifikatë Profesionale nga Google (Online).

Nga Ardit Kuqa – CEO i LexoTani Kjo çertifikatë 5-course, e zhvilluar nga Google, përfshin kurrikula inovative të krijuara për t’ju përgatitur për një rol të nivelit të hyrjes në mbështetjen e IT.Një punë në IT mund të nënkuptojë një punë në tavolinë të shërbimit ndaj personit ose në distancë në një biznes të vogël […]

Kulturë/ Një këndvështrim shkencor mbi përfitimet shëndetësore të Agjërimit.

Nga Arbi Tarja dhe Fjoralb Pashollari.Myslimanët anekënd botës kryejnë një herë në vit agjërimin, periudha e të cilit ndryshon sipas vitit. Në vitin 2020 në të cilin ndodhemi, agjërimi filloi më 24 Prill. Myslimanët nuk e mbajnë agjërimin me qëllim rënien në peshë apo për përfitime shëndetesore, por sepse agjerimi është shtylla e tretë e […]

Fizioterapi – Cila është mënyra e duhur e të qëndruarit korrekt në këmbë, ulur, dhe shtrirë?

Nga Fjoralb Pashollari – Fizioterapist Në jetën e përditshme shpeshherë jemi të detyruar të qëndrojmë për një kohë relativisht të gjatë pa lëvizur. Sidomos në periudhën e Covid-19 me të cilin po përballemi sot por gjithashtu edhe kur punojë për orë të gjata në zyrë, kur shohim TV, kur biem për të fjetur etj…Këto situata […]

Mundësi Aplikimi – Summer School në Bukuresht, Rumani.

Data e Aplikimit (Deadline): 06 Qershor Summer School i Bukureshtit është i hapur për studentë nga të gjitha nivelet (bachelor, master dhe PhD), nga Evropa dhe nga e gjithë bota. Për të marrë pjesë, ju duhet të zgjidhni midis tre kategorive tona të aplikimeve: -Bursë falas, -Pagesë të pjesshme-Pagesë totale. Për të parën, duhet të […]

Back To Top