Author: Ardit Kuqa

Ardit Kuqa është menaxher projektesh në fushën e biznesit dhe inovacionit social. Aktualisht punon si menaxher dhe drejtues projektesh në "Etude Plus" në zonën e Parisit. Arditi ka studiuar Inxhinjeri Biznesi, Studime Evropiane dhe Marrëdhënie Ndërkombëtare. Ai është i apasionuar pas edukimit dhe sipermarrjes, si mekanizma për të përmirësuar jetën e qytetarëve, shoqërisë dhe funksionimin e demokracisë. LexoTani është njëra prej disa nismave që kontribuon në këtë aspekt. Arditi është i hapur kurdoherë për bashkëpunime dhe propozime; mund ta kontaktoni në [email protected] ose në profilin e tij LinkedIn - https://www.linkedin.com/in/kuqaardit-yourchoice/

Future Albanian Leader : Mandrit Kamolli, hulumtues dhe këshilltar ligjor për çështjet zgjedhore!

Mandrit Kamolli është diplomuar me rezultate të larta në drejtësi në Kolegjin Universitar Bedër dhe më pas ka përfunduar me sukses studimet master në të Drejtat e Njeriut në European Inter-University Center në Itali dhe në Nottingham University në Angli. Gjithashtu ai ka marrë pjesë në shumë trajnime dhe konferenca në Shqipëri dhe në vende të tjera si në Amerikë, Austri, Turqi, Francë, Bosnje, Mali i Zi, Suedi, Serbi, Poloni, etj.

Kuriozitet : A ka ushqim të vetëm nga i cili mund të mbijetoni përgjithmonë?

Për të gjithë vitin 2016, Andrew Taylor hëngri vetëm patate. Ai ka pasur disa paralajmërime për dietën e tij me patate: Ai ka ngrënë si patate të bardha ashtu edhe ato të ëmbla, dhe nganjëherë i përzier në qumësht soje, salcë domatesh, kripë dhe barishte. Ai gjithashtu mori suplemente B12. Por, në përgjithësi, ai hëngri […]

Punonjësja e Kryqit të Kuq sulmohet sepse i dha një përqafim emigrantit, mbështetësit reagojnë

Gjëja e pabesueshme në lidhje me internetin është se kur mendoni se ju ka lëshuar plotësisht, ai mund të kthehet dhe të ju përmirësojë plotësisht ditën. Njerëzimi është i njëjti. Emigrim i paparë Kur një numër prej 8,000 emigrantësh Senegalezë morën rrugët ujore në enklavën e Spanjës në Afrikën e Veriut, Ceuta, vullnetarët ishin të […]

Future Albanian Leaders : Rikela Fusha, specialiste e shëndetit publik dhe aktiviste e shoqërisë civile!

Kush është Rikela Fusha? – Rikela Fusha është një specialiste e shëndetit publik e cila ka përfunduar me rezultate të larta studimet në master shkencor në degën Shëndet Publik, pranë Universitetit të Mjekësisë në Tiranë. Aktualisht ajo punon në një organizatë ndërkombëtare në pozicionin e Asistentes së Programit të Edukimit Shëndetësor.

Kuriozitet : Shqiptarët kanë mendim më pozitiv për Greqinë sesa grekët për Shqipërinë

Ndonëse marrëdhëniet mes Shqipërisë dhe Greqisë janë përmirësuar në krahasim me dekadat e mëparshme, sërish mendimi që shqiptarët kanë për Greqinë është më pozitiv sesa mendimi i grekëve për Shqipërinë. Është ky përfundimi i dy sondazheve paralele të kryera në Shqipëri dhe Greqi për të evidentuar perceptimin e dy popujve për marrëdhëniet mes dy vendeve. […]

Gjyqtari shkon me biçikletë para vetingut, por s’justifikon dot 135 mijë euro që thotë se i fitoi si shofer kamioni

Gjyqtari Omari mbërriti dhe u largua me biçikletë nga ambjentet ku u zhvillua seanca dëgjimore. Ai e vlerësoi Komisionin për procesin e rivlerësimit të kryer ndaj tij dhe kërkoi që në analizën financiare të reflektoheshin provat dhe shpjegimet që kishte dorëzuar për të vërtetuar burimet e krijimit të pasurive.

Back To Top